Повратак на врх

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
Време је за школу Време је за школу Време је за школу Време је за школу

ОШ Сестре Радовић

Poštovani,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo, ispred kompanije LINK group i ITAcademy, za đake u Vašoj školi obezbedili besplatne online kurseve za usavršavanje znanja engleskog jezika.

Do sada je u našim akcijama učestvovalo preko 40 osnovnih škola iz cele Srbije gde je preko 200 đaka iskoristilo priliku da potpuno besplatno nauče ili usavrše engleski jezik i ovim putem pozivamo i Vašu školu da se priključi i omogući svojim đacima ovakav vid dodatne edukacije. Budite slobodni da na sledećem linku https://www.it-akademija.com/ucenje-engleskog pogledate više o akciji i vidite neke od škola sa kojima smo već ostvarili uspešnu saradnju.

Svesni smo činjenice da je danas za uspeh u daljem obrazovanju a i kasnije u poslu potrebno u dovoljnoj meri poznavati i vladati engleskim jezikom i zato želimo da nagradimo one đake koji žele da usavrše i unaprede svoje poznavanje engleskog jezika.

Ukoliko se odlučite za učestvovanje u ovoj akciji, poslaćemo Vam 3 poklon koda koja ćete Vi dodeliti svojim đacima (V - VIII razred) na način koji odaberete kao najprikladniji a preko vesti o akciji koju je potrebno objaviti na sajtu škole. Posle dobijanja koda i ostavljanja podataka na strani prijave, đaci koje odaberete da pohađaju besplatne kurseve engleskog jezika će na svoju email adresu od nas dobiti sva uputstva za pohađanje izabranog online kursa preko Distance Learning platforme.

Nakon registracije na platformi potrebno je prvo uraditi ulazni test nakon čega se svakom đaku dodeljuje odgovarajući nivo jezika koji je prilagođen njegovom predznanju. Kursevi jezika koji se mogu pohađati su klasifikovani prema nivou A1 - C1.

Kako bi se što više đaka aktivno uključilo u proces usavršavanja engleskog jezika pozivamo Vas da se priključite našoj akciji.

Издвојена одељења

Copyright © 2019 ОШ Сестре Радовић Белосавци Rights Reserved.