Категорије
slider

Хуманост на делу.

Категорије
slider

Дан школе

У условима пандемије корона вируса нисмо у могућности да Дан школе обавимо на начин на који смо навикли . Вирус нам је уредио функционисање и онемогућио да ове године осетимо еуфорију припрема активности поводом дана школе и уживо промовишемо наш рад .У овим околностима наши ученици у се потрудили да претставе њихов рад и талнат.Погледајте!

Категорије
slider

Светски дан здравља

Категорије
slider

Обавештење за родитеље осмака.

Категорије
slider

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

Категорије
slider

Обавештење- Вакцинација

Категорије
slider

„Шта би данас Свети Сава рекао“

У оквиру литерарног конкурса Средње школе „Краљ Петар I „,Топола на тему „Шта би свети Сава данас рекао“ у категорији ученика основних школа ,прво место освојила је Елена Костић ,ученица наше школе . Елена ,честитамо !

Категорије
slider

Традиција изложбе славских колача поводом школске славе Светог Саве.

Поводом Школске славе Светог Саве у школи се организује од 2017.године изложба и награђивање славских колача , у којој вредне мајке ,баке ,тетке и колегинице приказују своје умеће мешења и украшавања славских колача. У условима пандемије корона вируса нисмо у могућности да манифестасцију организујемо па се из тог разлога подсећамо изложби из претходних година.

Категорије
slider

Инфографик

У оквиру једносменског рада наставница Тамара Ђорђевић ,са ученицима направила је постер са корацима неопходним у борби против вируса „Ковид 19“.

Категорије
slider

Обавештење