Категорије
slider

Упис првака за школску 2020/21.

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавају се родитељи / други законски заступници будућих првака, да ће упис у први разред Основне школе „Сестре Радовић“ Белосавци, за школску 2020/2021. годину, који традиционално почиње 1.априла, ове године, због актуелне ситуације и ванредног стања почети касније.

Родитељи / други законски заступници  деце која су стасала за упис у први разред основне школе, за школску 2020/2021. годину, од 01.04.2020. године, могу да ступе у контакт са школом, преко нове услуге „Исказивање интересовања за упис у основну школу“ на Порталу еУправа, као и телефонским путем.

Родитељима који су на овај начин исказали интересовање, електронском поштом биће послата нотификaција о датуму уписа у основну школу. По дефинисњу датума уписа, биће доступна услуга еЗаказивање термина за упис и тестирање.

Уколико родитељ не искаже заинтересованост на овај начин, не доводи се у питање упис детета у први разред.

Да би школа имала евиденцију будућих првака, неопходно је са сајта Основне школе „Сестре Радовић“ преузети образац  Пријава за упис детета у први разред. Попуњен образац послати на мејл ossestreradovic@gmail.com.

Све додатне информације у вези са уписом у први разред, биће истакнуте на сајту школе. Уколико имате питања, можете нам се обратити путем мејла или на бројеве телефона 062/325433 (педагог школе, Тијана Ђокић) и 064/4595443 (секретар школе, Биљана Јеремић Радивојевић).

Директор

Слађана Мијовић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *